Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-05-05@07:11:40 GMT

ضرورت ترویج فرهنگ عاشورا در متن جامعه

تاریخ انتشار: ۵ مهر ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۴۸۶۹۵۱۲

معاون تبلیغ حوزه های علمیه آذربایجان غربی گفت: نباید با عمل به بدعت ها در عزاداری حسینی، چهره ای خشن از شیعه را به دنیا معرفی کنیم.

حجت الاسلام و المسلمین حمید ارشاد در گفت و گو با خبرنگار ایسنا با بیان اینکه در دنیای امروز، با استفاده از تبلیغاتی که علیه شیعه می شود، این مذهب متهم به خشونت طلبی است؛ نباید با عمل به برخی بدعت ها و اشکال سخیف عزاداری، خواسته یا ناخواسته دشمن را در رسیدن به اهدافش یاری کنیم و با برگزاری عزاداری های متعارف عامل جذب مردم دنیا به فرهنگ عاشورای امام حسین (ع) باشیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: عزاداری و سینه زنی برای آلام و مصیبت های اهل بیت(ع) توصیه همه امامان معصوم(ع) است و مردم باید با اعلان عزا و برگزاری عزادارهایی وزین و شایسته اهل بیت در ایام محرم سعی در ترویج فرهنگ شهادت و شجاعت امام حسین (ع) در جامعه اسلامی و همچنین صدور این فرهنگ ناب در جوامع دیگر داشته باشند.

حجت الاسلام ارشاد با تاکید بر این مطلب که عزاداری های محرم باید در شان ائمه اطهار و امام حسین (ع) باشد افزود: طبق حدیثی از امام صادق (ع) شیعه اهل بیت باید عامل زینت اهل بیت باشد نه عامل زشتی و شرمندگی،لذا مردم جامعه اسلامی باید فرهنگ و سیره اهل بیت(ع) را در متن عزاداری ها قرار دهند.

وی همچنین با بیان اینکه وجود برخی آلات موسیقی و طبل ها را موجب زحمت و آزار و اذیت مردم می شود و جز آسیب های عزاداری ها به شمار می رود افزود: استفاده از اشعار و آهنگ های نامناسب، راه بندان معابر در این ایام توسط هیئت های عزاداری و نیز بروز برخی بدعت ها همچون قمه زنی را از جمله دیگر آسیب های عزاداری های ایام محرم می شود که باید از بروز و ظهور آن ها جلوگیری شود.

معاونت تبلیغ حوزه های علمیه آذربایجان غربی در خصوص نقش ویژه مداحان در برگزاری عزاداری های شایسته امام حسین (ع) در این ایام،با بیان اینکه مداحان افراد شناخته شده ای در جامعه هستند؛ خلیق، متخلق، اخلاق مدار، وارسته بودن را از ویژگی های اصلی مداحان واقعی اهل بیت دانست و تصریح کرد: مداحان باید با استفاده از اشعار با محتوا و با سند و ریشه دار و با استفاده از الحان مناسب مجلس عزای امام حسین (ع) سعی در برگزاری هرچه بیشتر هر چه پر شور و شعور تر عزاداری های ایام محرم داشته باشند.

وی نقش علما در عزاداری های سید الشهدا (ع) را نقش رهبری و مدیریت عنوان کرد و ضمن تاکید بر اینکه جذب حداکثری مخاطب باید در اولویت کار علما و روحانیون قرار گیرد افزود: علما و روحانیون باید در این مراسمات همچون پدری دلسوز و با سخنرانی هایی متناسب با نیاز جامعه و جوانان به معرفت افزایی و به بیان رویداد های حماسه کربلا بپردازند.

حجت الاسلام ارشاد در خصوص توجه به شعور حسینی در در عزاداری ها ضمن اشاره بر اینکه شور مقدمه شعور حسینی است تصریح کرد: باید با توجه به همه ابعاد فرهنگی قیام امام حسین (ع) سعی در تجلی سیره این امام بزرگوار در متن جامعه داشته باشیم تا با تربیت امثال شهید حججی ها جامعه اسلامی را آماده قیام حضرت مهدی (عج) بکنیم.

وی همچنین در خصوص اعزام طلاب حوزه های علمیه استان افزود: حوزه علمیه در سطح معاونت تبلیغ استان با اسقرار بیش از 150نفر از علما و روحانیون درسطح مساجد، مدارس، تکایا و حسینه های استان سعی در ترویج فرهنگ و سبک زندگی حسینی در جامعه داشته است.


انتهای پیام

منبع: ایسنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۸۶۹۵۱۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تمسک به وجود نازنین امام صادق(ع) برای امت اسلامی یک ضرورت است

شیخ مسعود راهبر امام جمعه اهل سنت شهرستان بندر لنگه در گفتگو با خبرنگار حوزه اندیشه خبرگزاری تقریب تمسک به وجود نازنین امام صادق(ع) را برای امت اسلامی یک ضرورت دانست و اظهار داشت: شخصیت امام صادق علیه السلام در بین شیعه و سنی ستودنی و ستوده شده است؛ ایشان در علم ، درایت و بینش در تاریخ اسلام زبانزد هستند.

شیخ راهبر افزود: امام ابوحنیفه می فرمایند: "ما رأت افقه من جعفر بن محمد الصادق" من کسی را فقیه تر از جعفر بن محمد الصادق ندیدم و این توصیف را یکی امامان اهل سنت بیان می کند.

وی عنوان کرد: در تاریخ اسلام از امام صادق علیه السلام اینگونه بیان شده است که ایشان عالم و عامل و دارای زهد و تقوا و عبادت ، نماز و سجده های طولانی بوده اند.

وی در پایان تاکید کرد: مسئله ای که امروز برای جامعه نیاز است، تمسک به وجود نازنین امام صادق است، کمک به مستمندان، شجاعت ، علم ، دانش ، تواضع و فروتنی ایشان است که از همگان گوی سبقت گرفته بودند، فلذا اگر در جامعه دین گریزی و مسائلی از این قبیل مشاهده می گردد نتیجه دوری از این برزگواران است و ما باید پیروان مخلص امام صادق علیه السلام باشیم و مانند معنای کنیه ایشان در امورات زندگی و جامعه صادق باشیم.
 
انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • ضرورت توجه به اعتلای فرهنگ عمومی تکریم در جامعه
  • تمسک به وجود نازنین امام صادق(ع) برای امت اسلامی یک ضرورت است
  • ترویج فرهنگ ایثار و شهادت نیاز امروز جامعه است
  • دشمن با ترویج بی حجابی قصد ضربه زدن به اسلام را دارد
  • عزاداری مردم آذربایجان غربی در سوگ شهادت امام صادق(ع)
  • امام جعفر صادق(ع) ترویج‌دهنده فرهنگ اصیل شیعه بودند
  • ضرورت برخورد جدی با شرب خبر در جامعه
  • آموزش و پرورش زیربنای پیشرفت کشور/ فرهنگ ثبت رسمی در مدارس ترویج شود
  • ترویج فرهنگ ایثار وشهادت بهترین ضربه به دشمن است
  • مشکلات جامعه ایثارگران و خانواده شهدا مورد اهتمام قرار بگیرد